top of page

Privelessen

Soms zijn het volgen van groepslessen (nog) niet haalbaar. Dit kan simpelweg te maken hebben met dat u geen tijd heeft op de reguliere trainingstijden, maar het kan ook te maken hebben met dat de hond nog niet toe is aan het volgen van groepslessen of dat u specifiek op één gebied begeleiding kunt gebruiken, of misschien vind u het gewoon prettig. In deze gevallen bieden wij privélessen. 

Privélessen zijn maatwerk. Er wordt gekeken wat u en de hond nodig hebben. Tijdens een privéles bepaalt u zelf waar, wanneer en wat u wilt trainen. Of dat bij u thuis is, in het bos of op onze trainingslocatie. Wij helpen u graag verder. 

 

Kosten voor een privéles bedragen 55 euro excl. reiskosten (0,25 per km)
Reiskosten worden berekend vanaf mijn woonlocatie 1333 PN Almere.  


 

 

Advies aanschaf hond

Heeft u de keuze gemaakt dat u een hond wilt? Maar heeft u geen idee wat voor ras, een pup of herplaatser? De keuze tussen een reu of een teef? Wat pas het beste bij uw wensen, uw gezinssituatie? Wilt u hulp bij het maken van de juiste keuze? Bij een advies gesprek wordt er gekeken naar uw wensen en mogelijkheden. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen.

Hulp bij herplaatsing

Soms komt het voor dat het niet meer haalbaar is om de hond bij u te houden, hoe verdrietig en pijnlijk dat ook is. In deze gevallen denken wij graag mee. We helpen u

 zoeken om een passende baas te vinden voor uw trouwe viervoeter. Dit middels een facebook bericht op onze pagina. Er bestaat in sommige gevallen ook de mogelijkheid om te hond in de tussen periode op te vangen. 

bottom of page