top of page
Blade en Luna.jpg
Timber.jpg
Foto 2.1.jpg

Voorstellen

Hallo! Mijn naam is Chantal Reuver. Graag vertel ik jullie meer over mijn passie en expertise. Mijn eerste hond is een 2e kans cocker uit het asiel die ik volmondig Fellow noemde. Fellow, wat maatje, metgezel, partner en kereltje betekent. Met Fellow is alles begonnen. De keuze voor een naam van de hondenschool was ook snel gemaakt. Inmiddels hebben we een roedel van zes 2e kans honden. Je kunt wel stellen dat ik affiniteit hebt met honden met een rugzakje.  
 

Met Fellow ben ik met een cursus begonnen die er van uitging dat je de hond moest domineren. Ik zag mijn hond per les kleiner worden. Dit was niks voor ons, want thuis op onze eigen manier vond hij alles leuk. We zijn van hondenschool gewisseld. Wat een verademing! We hadden het plezier terug gevonden en we werden opgemerkt. Ik kreeg de vraag of ik interesse had instructeur te worden. Dat had ik zeker. Ik heb eerst een interne opleiding gevolgd op de Kynologen club en daarna heb ik de opleiding gevolgd bij de "Nederlandse vereniging voor Instructeurs in honden opvoeding en -opleiding". Sinds 2015 mag ik mezelf dan ook gediplomeerd Kynologisch Instructeur noemen.  Hoewel ik met heel veel plezier les heb gegeven op deze Kynologen club, begon het te kriebelen om iets voor mezelf te beginnen. Niet omdat ik het niet meer naar mijn zin had, maar omdat ik klaar was voor een volgende stap en een nieuwe uitdaging.

In maart 2023 kreeg in de kans om bij assistentiehond Gelderland te starten. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen. Deze baan brengt mijn 2 interesses samen: Het begeleiden en ondersteunen van mensen in combinatie met de hond. Mijn achtergrond als sociaal pedagogisch hulpverlener komt hier goed van pas. 

Ik kijk er naar uit om jullie en jullie honden te mogen ontmoeten!

 

Liefs Team Fellows, 

Chantal, Fellow & Timber, Marvel, Fender, Dexter & Nugget

In samenwerking met: 

Hondenschool Fellows positioneert zich als samenwerkend orgaan. Samenwerken opent deuren waar concurreren juist deuren sluit. Ik ben deze hondenschool begonnen om u zo goed mogelijk te begeleiden en dat kan ik het beste als alle deuren open staan. Bij deze stel ik uw voor aan mijn dierbare collega's 

Naomi Rietveld van Hondenschool Fenna

Annemarie de Haan van Almere Hond

Hondenschool Fellows zal als wij geen plek meer hebben met liefde doorverwijzen 

naar Hondenschool Fenna. 

Voor meer informatie: 
https://www.hondenschoolfenna.nl/

fenna.jpg
Almere hond.jpg

Hondenschool Fellows zal in sommige gevallen doorverwijzen voor

gedragstherapie naar Almere Hond

Voor meer informatie: 
http://almerehond.nl/

Marion Timmermans van HarmoniousDogs

2013_01_20_Harmonious-Dogs_logo_final_sm

Hondenschool Fellows zal in sommige gevallen doorverwijzen voor

gedragstherapie naar HarmoniousDogs

Voor meer informatie: 

http://www.harmoniousdogs.nl/

Dierenhotel het Gooi

gooi.jpg

Huisdieren opvang voor als u op vakantie gaat of uw 

vierpoter niet lang alleen wil/ kan thuis laten. 

Voor meer informatie: 

https://www.dierenhotel.net/

Our Team
bottom of page