top of page
Race pups.jpg
Kees .jpg
DSC_1437.jpg

Bij het afnemen van een cursus gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Deze staan op het inschrijfformulier

U kunt ook hier de algemene voorwaarden inlezen: 

 

Puppy-cursus

De puppen cursus is bedoeld voor honden tot 5 maanden.

In deze cursus gaan we aan de slag met zowel gehoorzaamheid als een stukje socialisatie. Een stabiele hond is geen hond die alleen kan luisteren naar commando's. Een stabiele hond is een hond die zelf verstandige keuzes kan maken, die zich lekker in zijn vel voelt in diverse situaties. De cursus bestaat uit 8 lessen van 45 min. 


Maandag 29 November  19.00 VOL!
Donderdag 8 december 19.00  NOG 1 INTROOM PLEK!

Geef bij het inschrijven uw voorkeursdag op. Hier wordt zo goed mogelijk rekening mee gehouden.

Tarief puppencursus: 100 euro

Basis-cursus

De basis cursus is bedoeld voor honden vanaf 5 maanden en is het vervolg op de puppy cursus. De basiscursus is ook geschikt voor honden die nog niet veel aan gehoorzaamheid gedaan hebben en voor herplaatste honden. 

Tijdens deze cursus gaan we naast werken aan gehoorzaamheid, werken aan een stukje zelfbeheersing, rust, coördinatie en vertrouwen. Dit alles draagt bij aan een goede band en relatie met de hond. Deze is belangrijk voor de hond om zich te ontwikkelen als een stabiele sociaal vaardige hond. De cursus bestaat uit 8 lessen van 1 uur. 


Eind november
Donderdag 20.00 VOL!

Geef bij het inschrijven uw voorkeursdag op. Hier wordt zo goed mogelijk rekening mee gehouden.

 

Tarief basis cursus: 100 euro

Vervolg cursus

De vervolg cursus is het vervolg op de basiscursus. De honden hebben nu een stabiele basis op gedaan. Tijdens deze cursus gaan we meer prikkels toevoegen. Het dagelijkse leven is ook onvoorspelbaar en vol met gebeurtenissen die misschien interessanter zijn dan jou als eigenaar. Net als in de andere cursussen staat contact en samenwerking centraal. Leren moet ten alle tijden veilig en leuk zijn. 

 

 De cursus bestaat uit 8 lessen van 1 uur.

Eind november 
Maandag 20.00 VOL !Geef bij het inschrijven uw voorkeursdag op. Hier wordt zo goed mogelijk rekening mee gehouden.

Tarief Vervolg : 100 euro

Cursus Hoopers

Hoopers is een hondensport met minimale fysieke belasting. Dit maakt het een sport die voor alle honden en baasjes goed te doen is. Bij hoopers loopt de hond een parcour door de zogenoemde 'hoops'. Andere onderdelen die je tegen kan komen zijn tunnels, gates & tonnen. Van zowel de hond als eigenaar wordt veel denkwerk verwacht. Bij deze sport staat samenwerking centraal. 
 

 De cursus bestaat uit 8 lessen van 1 uur.
Op dit moment geen aanbod.

bottom of page