Bij het afnemen van een cursus gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Deze staan op het inschrijfformulier

Puppy-cursus

De puppen cursus is bedoeld voor honden tot 5 maanden.

In deze cursus gaan we aan de slag met zowel gehoorzaamheid als een stukje socialisatie. Een stabiele hond is geen hond die alleen kan luisteren naar commando's. Een stabiele hond is een hond die zelf verstandige keuzes kan maken, die zich lekker in zijn vel voelt in diverse situaties. De cursus bestaat uit 8 lessen van 45 min. 

Start Puppycursus donderdag 2 april 19.00
VOL 

Start Puppycursus woensdag 1 april 19.00

Inschrijven is nu al mogelijk!

Tarief puppencursus: 95 euro

Basis-cursus

De basis cursus is bedoeld voor honden vanaf 5 maanden en is het vervolg op de puppy cursus. De basiscursus is ook geschikt voor honden die nog niet veel aan gehoorzaamheid gedaan hebben en voor herplaatste honden. 

Tijdens deze cursus gaan we naast werken aan gehoorzaamheid, werken aan een stukje zelfbeheersing, rust, coördinatie en vertrouwen. Dit alles draagt bij aan een goede band en relatie met de hond. Deze is belangrijk voor de hond om zich te ontwikkelen als een stabiele sociaal vaardige hond. De cursus bestaat uit 8 lessen van 1 uur. 

Start Basiscursus donderdag 2 april om 20.00 

Inschrijven is nu al mogelijk!

Tarief Basiscursus: 95 euro

Vervolg 1

Vervolg cursus 1 is het vervolg op de basiscursus.

Tijdens deze cursus gaan we dieper in op de gehoorzaamheid. We gaan de oefeningen verfijnen die bij de basiscursus aan bod zijn gekomen. Ook komen er nieuwe oefeningen bij die bijdragen aan dat hond en baas veilig kunnen meedraaien in de maatschappij. Hoewel de inhoud erg gericht is op gehoorzaamheid, gaan we niet voorbij aan het welzijn en plezier van de hond en baas. Samenwerken moet immers leuk zijn. We gaan op een leuke actieve manier aan de slag. Je zal weinig moeten stilstaan of wachten. Je leert tijdens deze cursus hoe je je hond kan begeleiden in onze drukke maatschappij zonder het plezier in het samenzijn te verliezen. 

 De cursus bestaat uit 8 lessen van 1 uur + examen.  

Start voorjaar
Inschrijven is wel al mogelijk

Tarief vervolg 1 : 100 euro

FUN-cursus

Vind je het leuk om samen leuke dingen te doen met je hond?! Schrijf je dan in voor de FUN-cursus. De FUN-cursus is een combinatie tussen gehoorzaamheid, sport & spel en dogtricks. Het element wat centraal staat is contact & samenwerken. Deze cursus is geschikt voor honden die de basiscursus (of een soortgelijke cursus) hebben gevolgd.  


Start FUN-cursus maandag 6 april 19.00
Inschrijven is mogelijk

Tarief FUN-cursus : 95 euro

Cursus Dogtricks

De cursus Dogtricks is voor iedereen die op een leuke speelse manier met zijn of haar hond bezig wil zijn. De cursus is bedoeld om op een leuke ontspannen manier de hond-baas relatie te versterken. Tijdens deze cursus komen elementen aan bod vanuit de dogdance wereld (wave tussen de benen, je been aantikken, voorpootjes kruisen, mooi zitten enz.) Ook komen er kunstjes aan bod vanuit de hulphonden wereld (Spullen brengen, speelgoed opruimen enz) en gewoon trucjes die leuk zijn om aan te leren. (Doodspelen, Bidden voor het eten, om een voorwerp cirkelen enz) 

 De cursus bestaat uit 8 lessen van 1 uur.

Start Dogtricks (beginners) maandag 6 april 20.00

Inschrijven is nu al mogelijk

Tarief Dogtricks: 95 euro

  • White Facebook Icon