top of page
Race pups.jpg
Kees .jpg
DSC_1437.jpg

Bij het afnemen van een cursus gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Deze staan op het inschrijfformulier

U kunt ook hier de algemene voorwaarden inlezen: 

 

Wegens vernieuwing is er t/m maart geen aanbod. Vanaf maart komt er weer nieuwe informatie op de website

Puppy-cursus

De puppen cursus is bedoeld voor honden tot 5 maanden.

In deze cursus gaan we aan de slag met zowel gehoorzaamheid als een stukje socialisatie. Een stabiele hond is geen hond die alleen kan luisteren naar commando's. Een stabiele hond is een hond die zelf verstandige keuzes kan maken, die zich lekker in zijn vel voelt in diverse situaties. De cursus bestaat uit 8 lessen van 45 min. 

Tarief puppencursus: 115 euro
 

Basis-cursus

De basis cursus is bedoeld voor honden vanaf 5 maanden en is het vervolg op de puppy cursus. De basiscursus is ook geschikt voor honden die nog niet veel aan gehoorzaamheid gedaan hebben en voor herplaatste honden. 

Tijdens deze cursus gaan we naast werken aan gehoorzaamheid, werken aan een stukje zelfbeheersing, rust, coördinatie en vertrouwen. Dit alles draagt bij aan een goede band en relatie met de hond. Deze is belangrijk voor de hond om zich te ontwikkelen als een stabiele sociaal vaardige hond. De cursus bestaat uit 8 lessen van 45 min


Tarief basis cursus: 115 euro

Vervolg

De vervolg cursus is het vervolg op de basiscursus. De honden hebben nu een stabiele basis op gedaan. Tijdens deze cursus gaan we meer prikkels toevoegen. Het dagelijkse leven is ook onvoorspelbaar en vol met gebeurtenissen die misschien interessanter zijn dan jou als eigenaar. Net als in de andere cursussen staat contact en samenwerking centraal. Leren moet ten alle tijden veilig en leuk zijn.  Dit seizoen wordt de vervolg gecombineerd met de FUN cursus. Gehoorzaamheidsoefeningen worden gekoppeld aan leuke spel activiteiten. 

 

 De cursus bestaat uit 8 lessen van 45 min

 

Tarief Vervolg : 115 euro

Funcursus

De funcursus is een cursus waarbij plezier maken centraal staat. We gaan op een leuke manier om met gehoorzaamheidsoefeningen en er zullen diverse hondensporten aanbod komen. Denk aan hoopers, agility, dogtricks enz

Tarief Vervolg : 115 euro

bottom of page